Vejen til at lykkes med LEAN

Mange Lean-projekter kuldsejler, fordi resultaterne udebliver, medarbejderne yder modstand og ledelsen bliver optaget af noget andet. Hvis man som organisation vil lykkes med Lean, er det vigtigt, at både topledere, Lean-konsulenter og HR-staben forstår, hvad Lean og Lean Ledelsen er.

Køb bogen

Den selvopfyldende profeti der tryllebinder HR

I mange år har mantraet været, at hvis vi blot skaber større engagement og tilfredshed, så får vi også mere effektivitet. Men hvad hvis det ikke forholder sig sådan? Og hvordan kan vi få tilfredse medarbejdere til at blive mere effektive?

Køb bogen

Jan Kristensen

Hør oplæg om bogen “Vejen til at lykkes med LEAN” om hvad der kræves for at lave en egentlig LEAN transformation af en organisation.

Claus Hincke

Teknisk Chef i Københavns Lufthavne A/S fortæller om, hvordan han løbende udvikler sine ledere gennem feedback, og hvilken effekt dette har haft.

Kristian Fevejle

Stabschef i Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse fortæller om Lean transformationen på sygehusene, og hvordan områderne der refererer til ham har etableret en struktur for at arbejde med systematisk problemløsning.

Atul Gawande

Inspirerende oplæg af Atul Gawande om hvorfor nogle mennesker bliver virkelig dygtige til deres arbejde, og hvordan vi kan bruge denne viden til at hjælpe organisationer med at blive mere effektive. Hans svar vil for mange være overraskende!

John Shook

I denne video taler John Shook om sine erfaringer som leder hos Toyota. Han udfolder de bærende ledelsesprincipper, der ligger til grund for deres succes, men som mange virksomheder har svært ved at implementere.

Jim Womack

Jim Womack er ledelsesguru og forfatteren til bogen ”Lean Thinking”. I denne video taler han om nødvendigheden af at ændre vores syn på, hvad det vil sige at være en god leder – og hvorfor megen moderne ledelse bør udfordres.